Groepspraktijk Burenzorg

Afspraak maken

Telefonisch

Voor een dringende afspraak belt u best tussen 8u en 9u.
Voor niet-dringende afspraken kan u bellen tussen 9u en 11u.
Huisbezoeken dienen telefonisch te worden aangevraagd voor 10u.

 

Online

Hulp nodig bij het maken van een afspraak? Bekijk dan deze handige informatie:

 

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn eerder bedoeld voor minder mobiele of ernstig zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor u het meeste voordeel. Het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.
Een huisbezoek kan telefonisch aangevraagd worden, elke werkdag tussen 8u en 10u.
Huisbezoeken worden enkel afgelegd binnen een afgegrensde regio.

We organiseren een vrije raadpleging vanaf 1 oktober tot aan de paasvakantie.

  • Dagelijks (behalve donderdag) van 11u tot 12u.
  • Nummerkaartje af te halen vanaf 10u45 in gang praktijk, gelieve dit uur te respecteren.
  • Eén patiënt, consult van 10 min.
  • Eén medische recent ontstane klacht.

UPDATE CORONA: Vernieuwen van voorschriften of attesten gebeurt nog steeds best via email (corona.burenzorg@gmail.com), wij beantwoorden deze mail binnen de 72 uur. Als het meer dan een jaar geleden is dat u nog op onze praktijk bent geweest, vragen we toch om een afspraak in te plannen. 

Het correct invullen van attesten en formulieren vraagt de nodige aandacht en tijd. Vaak is ook informatie van de patiënt nodig. Daarom worden attesten en formulieren enkel tijdens een raadpleging ingevuld.

Voorschriften worden niet telefonisch voorgeschreven. Als praktijk willen wij onze patiënten optimaal opvolgen. Daarom zien we de patiënt hiervoor op consultatie. Chronische medicatie kan wel voor een langdurige periode worden voorgeschreven.

Voor bijzondere onderzoeken (bijv. preoperatief onderzoek, ECG, verzekeringsonderzoek, plaatsen van een spiraal en chirurgische ingrepen) of een uitgebreider gesprek is meer tijd nodig. Gelieve in dat geval steeds telefonisch contact op te nemen, bij voorkeur rechtstreeks met één van de artsen tijdens de telefonische raadpleging elke dag tussen 13u30 en 14u.

Als u een afspraak wil annuleren, doe dit minstens 4 uur op voorhand. Dit kan via de online afspraken of telefonisch. Uw huisarts kan op deze manier sneller andere patiënten helpen die dringend een dokter willen zien. Wij rekenen u €10 kosten aan bij niet verschijnen zonder bericht of bij niet tijdig annuleren.

Elke maandagvoormiddag tussen 7u30 en 9u30 is er een verpleegkundige aanwezig voor bloedafnames. Dit kan enkel op afspraak en met een bloedafname formulier. U kan een afspraak hiervoor maken via het secretariaat tussen 9u en 11u OF dit samen met de arts regelen tijdens een consultatie.